claro.pngjug-display-01.jpg

Az Aquis GmbH, egy svájci high-tech cég, amelynek célja, hogy megoldást találjon a háztartási víz egészséges felhasználásában. A szűrőpatron alapját a Claris szűrő adta, melyet 15 éve fejlesztettek ki háztartási készülékekhez. Claris® mára vezető vízszűrőmárkává, és a prémium automata kávéfőzőgépekbe integrált szűrőpatronok szinonímájává vált. Kiváló megoldás a hazai kávéfőzőgépek vízkőmentesítéséhez is (pl.: JURA ) Az új ClaroSwiss® szűrőfilterrel éa a ClaroSwiss® szűrőkancsóval az Aquis kiterjeszti technológiáját a háztartásokba.  

 

jug-1cartridge.pngMiért jó a szűrt víz? A ClaroSwiss tulajdonságai és előnyei

A ClaroSwiss® szűrőrendszert és a maxima® szűrőfiltert azért fejlesztettük ki, hogy megőrizze a víz ásványianyag-tartalmát és kiszűrje a káros anyagokat. Hála a szabadalmaztatott négylépcsős ellentétes irányú IMC®-technológiának (Intelligent Mineral Control) a maxima®-szűrőfilter biztosítja az ásványi anyagok - mint a kálcium és a magnézium - egészséghez szükséges mennyiségét miközben csökkenti a víz keménységét, ezzel gátolva a vízkő lerakódását a háztartási készülékekben.

Szabadalmaztatott IMC®-technológia kifejezetten a vezetékes víz szűrésére alkalmas – a szűrt vízben az ásványianyagtartalom optimális.

Teljesebb aroma, ízzel telibb és finomabb teák, kávék ésételek.

Tisztább és jobb vízminőség az egész családnak - ideális bébiételek elkészítéséhez. (a víz felforralása ajánlott)

Több ásványianyag marad a vízben. (például: kálcium és magnézium)

A kancsó minden feltöltést számol és figyelmeztet, ha szűrőcserére van szükség (150 feltöltés után)

Megakadályozza a vízkő lerakódását a háztartási készülékekben. A szűrt víz használatával meghosszabbíthatjuk például a vasaló, a kapszulás kávéfőzőgép, a vízforraló, a párologtató stb. élettartamát 

A kancsóval szűrt víz igazi alternatívát nyújthat a palackozott ásványvizekkel szemben.

Svájci dizájn és precizitás biztosítja a legjobb minőségű ivóvizet. Használat nagyon kényelmes és környezetbarát.


Termékeinket megtekintheti, illetve megvárásolhatja hivatalos webshopunkon, a www.kavegepdiszkont.hu-n!


Próbálja ki Ön is!

 

claro.png

Letölthető dokumentumok: